FAQ

Hoe weet ik of de kachel of insert glas niet zal worden gebroken in het vervoer ?

Wij stellen hoge eisen aan onze verpakkingsmateriaal, en aan de transporteur zodat onze klanten hun producten in goede staat ontvangen. Mocht er evengoed iets fout zijn gegaan, moet u dit direct bij levering melden, en contact met ons op nemen. Mocht u daarna klachten hebben, kunnen wij die niet in behandeling nemen.

Moet de afdichting altijd vervangen worden?

Niet bij een afdichting , of als deze recent is, maar als u kiest voor een zelfreinigend glas wordt dit ten zeerste aangeraden.

De schroeven van mijn kacheldeur zijn geblokkeerd, hoe kan ik de ruit eruit halen?

Olie erop spuiten, en enkele uren laten inwerken.

Ik weet niet of ik de juiste afmetingen neem (want mijn glas is gebroken, of ontbreekt)?

Het is inderdaad soms moeilijk om de juiste afmetingen te nemen; maar als u onze tips opvolgt komt u al een heel eind (rubriek montage-adviezen). En onthou dat het beter iets te kort als te lang kan zijn!

Hoe worden de ruiten van kachels en inzethaarden verpakt?

We gebruiken een kartonsysteem die perfect om de ruit past, en opvulmateriaal voor een optimale bescherming van de ruit.(Goedgekeurd door het studiebureau SEALEDR, aangesloten bij ISTA certified Laboratory)

Zijn de ruiten van de kachels en inzethaarden van dezelfde kwaliteit als het origineel ?

Ja, de Neoceram keramische glazen die wij leveren worden standaard gebruikt door de grootste merken, zoals Invicta voorbeeld.

Ik ken het merk niet van mijn kachel of inzethaard?

Zoek op de website de vorm van het glas (rubriek plat glas 4mm voor een rechthoek, en de rubiek speciaal glas voor de anderen). Geef de gevraagde afmetingen, en u kunt direct bestellen.

Zijn de glazen compatibel met een gaskachel ?

Ja

Zijn de glazen compatibel met een oven ?

Ja

Heeft u bedrukt glas?

Nee, maar u kunt 3 lagen BBQ verf aanbrengen aan de binnenkant (ieder laag 24 laten drogen). Om het lichte deel te bedekken kunt u stevige tape gebruiken.


Wij zetten ons in voor